<h1>Om Helle</h1>

Om Helle

Mit hjerte brænder for Nordfyn

Jeg holder uendeligt meget af Nordfyn.

Jeg har boet på Nordfyn i 34 år sammen med min mand Dennis. Sammen har vi to voksne piger og et lille barnebarn. Jeg holder meget af frilufts- og kulturlivet. Jeg har altid nydt den nordfynske natur og elsker gåture på diget i Bogense, Gyldensteen strand, Langesøskoven og Hasmark. 

Jeg nyder at handle ind og hilse på alle mine gode nordfynske medborgere. Jeg bliver glad, når jeg ser de mange unge på vej mod deres uddannelsesinstitutioner, børn på vej i skole og butikkerne, der slår dørene op. Jeg er stolt over at være en del af en kommune i spændende udvikling. Men jeg kan også se mange udfordringer og muligheder for forbedring. Derfor har jeg også masser af ambition og drivkraft på Nordfyns Kommunes vegne. Vi skal skabe et Nordfyn med bedre velfærd, flere arbejdspladser og turbo på den grønne omstilling.

Min historie

Det er både en ære og en fornøjelse at være borgmesterkandidat for Socialdemokratiet på Nordfyn. Vi har stærkt brug for et Nordfyn med et stort socialdemokratisk aftryk med fokus på arbejdspladser, børn, unge og ældre. Og så skal bæredygtighed og grøn omstilling opprioriteres.

Jeg har været med i utallige politiske beslutninger, og stor erfaring via mit politiske arbejde i Nordfyns Kommunalbestyrelse gennem 12 år.

Socialdemokratiet har i et bredt samarbejde med Venstre vedtaget alle økonomiske beslutninger for Nordfyns Kommunes budget de sidste 8 år. 

Resultater

Jeg har været med i utallige politiske beslutninger, og stor erfaring via mit politiske arbejde i Nordfyns Kommunalbestyrelse gennem 12 år.

Selvom Venstre har haft Borgmesterposten i en årerække i Nordfyns Kommune har Socialdemokratiet været med til at vedtage de væsentlige politiske beslutninger inden for økonomi og Nordfyns Kommunes budgetter. 

Men Venstres blå politik har alt for længe nedprioriteret kernevelfærden og den grønne omstilling på Nordfyn. Vi skal værne om det fællesskab, vi gennem generationer har skabt på Nordfyn. Vi har stærkt brug for et Nordfyn med et stort socialdemokratisk aftryk med fokus på arbejdspladser, børn, unge og ældre. Og så skal bæredygtighed og grøn omstilling opprioriteres.

Helle Waagner borgmesterkandidat Socialdemokratiet Nordfyn Kommunalvalg 2021 KV21